MINISTARSTVO BRANITELJA REAGIRA ISTINOM PROTIV GLUPE SRPSKE PATETIČNOSTI: Hitne optužnice za 402 ubijene djece u Domovinskom ratu!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 30. rujna, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Teška energetska hipoteka za Plenkovićevu Vladu! Tajna veza Martine Dalić i Vuka Hamovića: Srbin koji je pod nadzorom brojnih svjetskih službi i policija uz pomoć svoje prijateljice želi kupiti HEP!

Ministarstvo branitelja reagira istinom protiv glupe srpske patetičnosti: Hitne optužnice za 402 ubijene djece u Domovinskom ratu!

Šipek je ne voli, a zamjerila se Plenkoviću i brojnim HDZ-ovcima! Marušić će teško dobiti novi mandat šefice USKOK-a jer je Milanovićev igrač.

Vrećice u centru izvor su problema: Panika od kaosa sa smećem po Zagrebu.Zbog kaosa u VSOA-i u pitanju je i nacionalna sigurnost! Dva kandidata iz kuloara za novog šefa vojne službe: Milanovićev favorit je Damir Stručić, a desnica HDZ-a gura pukovnika Stanka Ćavara.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI