MINISTAR DOŽIVIO VELIKU NEZGODU! Nogomet čini se nije za njega, u Splitu polomio lakat! Odmah se oglasio i poslao zanimljivu poruku

Facebook/Josip Aladrović

Ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike teško je ozlijeđen na nogometnoj utakmici koja se u petak odigrala u Splitu u sklopu obilježavanja 25. godina Sportskih igara mladih.

Kako je objavio na Facebooku, slomio je lakat te će nekoliko tjedana morati biti u gipsu. Radilo se o humanitarnoj utakmici, a Aladrović je igrao na strani dužnosnika.

Facebook/Josip Aladrović

“Ovako je krenulo, a ovako je završilo. U petak sam u Splitu sudjelovao na humanitarnoj utakmici dužnosnika i nogometnih legendi, a jedan malo oštriji duel završio je padom. Nažalost, pregled kod liječnika pokazao je da sam slomio lakat i idućih nekoliko tjedana provest ću u gipsu. Nastavljam normalno s poslom i svim aktivnostima ministra, jedino što moram smisliti je kako odjenuti odijelo i košulju s gipsom na ruci – ako imate neki konstruktivan prijedlog slobodno ga ostavite u komentaru”, napisao je Aladrović na svom Facebook profilu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI