MINISTAR BOŽINOVIĆ O PLJAČKI INA-e: `Zahvaljujući blokadi spriječena je jedna velika šteta´

Screenshot/N1

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović osvrnuo se na pljačku INA-e te na najnoviji navijački incident kojim je Torcida izazvala zastoj na autocesti A1.

Ministar Božinović je izjavio da sigurno to nije ugodno bilo kojem građaninu, a da je njemu kao ministru satisfakcija da su policijski službenici s USKOK-om i drugim nadležnim službama u dugotrajnom istraživanju prikupili dovoljno dokaza kako bi se mogla podnijeti prijava i kako bi se otkrili počinitelji.

“Zahvaljujući blokadi novca spriječena je velika šteta koja je mogla pogoditi kompaniju”, napominje te dodaje da je “moguće da se dogodi nešto takvo, a da nitko to ne primijeti”, dodao je Božinović.

Božinović je zatim napomenuo da je “pitanje koje si moramo postaviti, a to je jasno artikulirao ministar Filipović, da vidimo koje su to poslovne procedure da je tako nešto moguće”.

Smatra da su to poslovne procedure koje je potpisala jedna kompanija s preciznim angažmanom. “Kad se angažira represivni sustav, to znači da treba skupiti dokaze da bi bila održiva kaznena prijava i ona će se dodatno sad osnažiti,” zaključio je.



Na kraju je pohvalio policiju za brzu reakciju u kojoj je kod navijača Torcide pronađena gomila palica te željezne šipke.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI