Milijan Brkić završio u bolnicu zbog upale pluća: Pušten je na kućnu njegu

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Milijan Brkić, kandidat za potpredsjednika HDZ-a,prekinuo je na kratko kampanju zbog gripe. Prije dvadesetak dana dobio je gripu,ali je nije odležao te se ona, kako saznajemo, zakomplicirala i prešla u virusnu upalu pluća.

Sada je kod kuće na liječenju. Na svom Facebook profilu u nedjelju je dao naslutiti da nije dobro. Naime,objavio da mu je žao što nije sa svojim kolegama, kandidatima iz Opcije za promjene na skupu u Splitu, prenos 24sata.

‘Dragi stranački prijatelji, spriječen sam, na žalost, ovih dana biti s vama u našoj ponosnoj Dalmaciji, no s vjerom u NAŠ HDZ i NAŠ NAROD, zajedno se ovim putem sjetimo splitske Rive, Uskrsa 15. travnja 1990., kada nas je vodio dr. Franjo Tuđman kada je NAŠ HDZ i NAŠ NAROD s dubokom vjerom i ljubavi u svoj narod, pokazao svoju volju i odlučnost za svoju jedinu zemlju Hrvatsku!
Pred nama su unutarstranački izbori, kada će 15. ožujka naše članice i članovi s dubokom vjerom i s ljubavi u svoj narod, vratiti NAŠ HDZ NA POBJEDNIČKI PUT! Uz vašu potporu i povjerenje učinimo zaokret i povedimo naš HDZ na POBJEDNIČKI PUT i u pobjedu na parlamentarnim izborima’, napisao je Brkić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI