Milijan Brkić konačno i službeno diplomirao

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Brkić može dvostruko slaviti jer mu je danas i 47. rođendan

Potpredsjednik Sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić konačno je diplomirao i time postao stručni specijalist kriminalistike.

“Milijan Brkić, rođen 25. listopada 1970. u Ljubuškom, Bosna i Hercegovina, završio je dana 24. listopada 2017. godine na Visokoj policijskoj školi u Zagrebu specijalistički diplomski stručni studij Kriminalistika u trajanju od dvije godine, položio sve propisane ispite, udovoljio svim drugim propisanim obvezama, stekao 120 ECTS bodova i stručni naziv “stručni specijalist kriminalistike” (struč. spec. crim.) kao i sva prava koja mu pripadaju po propisima Republike Hrvatske”, stoji u uvjerenju kojeg je Brkiću izdala Visoka policijska škola, doznaje Nova TV.

Ovo i ne bi bila neka vijest da se ne radi upravo o Brkiću koji je već jednom diplomirao 2011. godine. Njegov diplomski rad “Organizacijske razine MUP-a RH” zainteresirao je javnost zbog tvrdnji da se radi o plagijatu, nakon čega ga je Visoka policijska škola poništila.

Brkić, međutim, nije ostao bez zvanja diplomiranog kriminalista, ali je lani dobio rok od godinu dana u kojem mora napisati novi diplomski rad što je i učinio.

Inače, Brkić može dvostruko slaviti jer mu je danas i 47. rođendan.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI