MILETIĆ PRIJATELJIMA POSLAO VAŽNU PORUKU: ‘Dragi moji, život je previše kratak. Da dopustite svom srcu – trulež’

Saborskom zastupniku Mosta Marinu Miletiću preminula je supruga Danijela nakon što je dulje vrijeme bolovala od zloćudnog tumora na mozgu.

Vijesti o njezinoj bolesti, smrti pa i nakon suprugina pogreba, Miletić redovito objavljuje na svom Facebook profilu.

U novoj objavi prijateljima je danas poslao posebnu poruku.

“Pljuckaš? Srce ti je gnjilo. Isus kaže, zapisano u Bibliji, da nam na usta izlazi ono čega nam je srce puno. Analogija je jasna. Kada vidite ljude koji su bezvoljni, koji mrmljaju, koji su ljubomorni i oholi, kada vidite ljude koji uvijek vide ono što ne valja, a ne žele primijetiti svu silu onoga što je dobro i lijepo, kada susretnete ljude koji stišću usnice, kroz zube nešto piskutaju, kada vidite sve one namrgođenih lica, skupljenih obrva, one koji samo bacaju kamenje na sve oko sebe – znajte: srca su im ranjena. Srca su im gnjila.

Ti ljudi su u svojoj slobodi dopustili Zlome da ih obuzme. Da im uništi dječju radost. Nevinost koja nam je darovana. Radost koju imamo u svome Bogu. Njima ništa ne valja jer oni sami sebi ne valjaju. Oni, ustvari, sami sebe ne vole. A onda ne vole ni Boga. Budući da ne vole Boga ne mogu voljeti braću i sestre koji ih okružuju. Lijeka naravno ima. Obraćenje srca. Susret sa živim Gospodinom. Koji smrdljive močvare duše isušuje i pretvara ih u predivne zelene poljane. Koji na razvalinama naše nutrine gradi najljepše hramove svoje ljubavi. Dragi moji, život je previše kratak. Da dopustite svom srcu – trulež. Bog je Izvor sve ljubavi. Ima je preobilno, može napuniti i tvoju glinenu posudu života. Daj mu priliku”, napisao je Miletić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI