MILANOVIĆ VEĆ ODABRAO DESTINACIJU ZA LJETOVANJE: Gdje će predsjednik na odmor?

Bruno Konjevic/Cropix

Premda je vremena za predah vrlo malo, za kratak odmor na Jadranu hrvatski će političari ipak pronaći prostora. Shodno tome, premijer Andrej Plenković nakon burne kampanje i formiranja vlade zaputiti će se tradicionalno u vilu Costabellu kod Rijeke, a dio odmora trebao bi provesti i na svojem rodnom Hvaru.

Na Hvar u državnu vilu Kovač ovoga će ljeta predsjednik Zoran Milanović, koji je tamo rado obitavao i kao premijer. Ovaj luksuzni otok destinacija je koju će za predah uzeti i Vili Beroš, pšremda i Gordan Jandroković kao predsjednik Sabora ima pravo na korištenje državne rezidencije, on će, kako tvrde upućeni, s obitelji kratko ljetovati u privatnom smještaju negdje na Jadranu.

I on, ali i premijer Plenković na odmor idu tek nakon što se u Kninu obilježi godišnjica Oluje. Negdje na Jadran će i Zdravko Marić, Darko Horvat trebao bi ljetovati po Makarskoj, a Oleg Butković godišnji odmor provesti će u obiteljskoj kući u Novom Vinodolskom. No, s obzirom na njegovu dinamiku i tempo za očekivati je da se godišnjem ipak najviše veseli Zoran Milanović. Inače Vila Kovač kuća je od dvjestotinjak kvadrata koja je  bila omiljena rezidencija partijskog funkcionera Vladimira Bakarića.

Vilu Kovač je kao mjesto odmora rado birao i predsjednik Stjepan Mesić, jer se nalazi na osami, na samom kraju hvarske šetnice, s lijepim vrtom i plažom ispred samog izlaza iz kuće.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI