MILANOVIĆ SE POJAVIO U SABORU: ‘Ne bojte se, kobac se ne vraća’

"Zbog nekih tehničkih stvari koje moram još obaviti predomislio sam se i za mjesec dana odgodio stavljanje mandata u mirovanje", rekao je Milanović

Bivši predsjednik SDP-a Zoran Milanović koji je cijelu svoju karijeru gradio na podjeli društva i konfliktima sada se povukao iz javnog društvenog i aktivnog političkog života. To je prakticirao vrlo dosljedno te se nije pojavljivao ni na radnome mjestu.

“Čovjeku je jednostavno dosta. Zoranu je dosta”, branio je Milanovićev nedolazak u Sabor Siniša Hajdaš Dončić. No, bivši premijer i šef SDP-a danas se u Saboru napokon pojavio. Došao je tek kako bi predao zahtjev da mu se zastupnički mandat stavi u mirovanje s 1. ožujkom. Sadašnji predsjednik SDP-a Davor Bernardić najavio je u medijima kako je s Milanovićem dogovorio da će mandat staviti u mirovanje u veljači.

“Zbog nekih tehničkih stvari koje moram još obaviti predomislio sam se i za mjesec dana odgodio stavljanje mandata u mirovanje. Istina, nisam podnio ostavku, ali nemam nikakvog plana za vraćanje u politiku. Svi koji me se boje mogu odahnuti, kobac se ne vraća”, izjavio je Milanović za Novi list.

Aludirao je na tekst u tjedniku Globus, u kojem neimenovani član SDP-a tvrdi da Milanović ‘kao kobac kruži oko stranke i čeka svoj trenutak’.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI