MILANOVIĆ PONOVNO U SVOM STILU: ‘Ako nisi sklon pretjeranim porocima i kokainu, jači si i neovisniji. Znate o čemu govorim, prema tome samo naprijed’

foto HINA/ Igor KOKORUŠ/ ik

Na poziv načelnika Rovišća Slavka Prišćana iz HDZ-a, predsjednik Zoran Milanović u srijedu je bio u posjetu tom mjestu. Povod poziva bilo je obilježavanje Dan Općine.

Zbog Milanovićeva dolaska, svoj dolazak je otkazao bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić koji se tamo trebao pojaviti kao župan, ali i kao izaslanik predsjednika Vlade.

Osim njega, dolazak je otkazao i saborski zastupnik Miro Totgergeli (HDZ) koji je trebao biti izaslanik predsjednika Sabora.

Prišćan je rekao da ta općina svake godine poziva predsjednika Republike i druge visoke dužnosnike na proslavu Dana Općine, no ovo je prvi put da se predsjednik odazvao. Dodao je i da je poziv upućen prije nego što je predsjednik Milanović “izvrijeđao HDZ” te da ga “vjerojatno ne bi pozvao nakon tog incidenta”.

Milanović je zahvalio je na pozivu povodom obilježavanja Dana Općine.U svom govoru osvrnuo se na proračun općine te istaknuo uspjehe općine.

“Podignuti proračun je vrlo teško i kada sam vidio zgradu Općine, pitao sam tko je platio, vi ste rekli EU i to je dobro”, rekao je Milanović.

“Podignuti proračun je vrlo teško i kada sam vidio zgradu Općine, pitao sam tko je platio, vi ste rekli EU i to je dobro”, istaknuo je predsjednik.

Osvrnuo se na ulazak Hrvatske u EU i izvlačenju novca iz EU fondova.

“Hrvatska igra po pravilima koja se određuju negdje drugdje i to je svijet kojemu se moramo prilagoditi. Zato vas u tome želim pohvaliti. Ne pohvaliti jer nisam učitelj, ali ako nisi sklon pretjeranim porocima i kokainu, jači si i neovisniji. Znate o čemu govorim, prema tome samo naprijed”, zaključio je Milanović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI