MILANOVIĆ NIJE OSTAO DUŽAN I ŽESTOKO JE UZVRATIO! ‘Hanžar media kao petokolonoška banda, nemaju nimalo poštovanja’

Foto: CROPIX

Nakon pisanja Jutarnjeg lista da je iz Ureda predsjednika je u Glavni stožer HV-a stigla zapovijed da se na Kninskoj tvrđavi podaska tlo na koje je trebao biti postavljen crveni tepih za svečani prijem, oglasio se i Ured predsjednika Zorana Milanovića.

Priopćenje Ureda predsjednika prenosimo u cijelosti:

“Budući da se Hanžar Media, kao petokolonaška banda, trudi oskrnaviti čak i Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja pišući laži o pripremama svečanog prijema za ratne zapovjednike koji će se održati 4. kolovoza na Kninskoj tvrđavi, Ured Predsjednika Republike prisiljen je reagirati na njihove izmišljotine i podmetanja.

Nitko iz Ureda Predsjednika Republike, a pogotovo ne sam predsjednik Milanović, nije nikada tražio postavljanje „daski za crveni tepih“ na Kninsku tvrđavu, kako to insinuiraju politički plaćenici Hanžar Media. Djelatnici Protokola Predsjednika Republike danas su došli u pripremu na Kninsku tvrđavu i vidjeli kako vojnici postavljaju OSB ploče, te su odmah upozorili kako one nisu ni potrebne niti prikladne. Nakon toga, OSB ploče su maknute, ali bit će iskorištene za ionako planirani podij za medije na kojemu će stajati i predstavnici Hanžar Media, ako uopće dođu na Kninsku tvrđavu. Jer, njih ne zanima dostojanstveno obilježavanje VRO Oluja već samo dodvoravanje onima koji im omogućuju sisanje novca iz državnog proračuna.

Tužno je, iako ne iznenađuje, što ta medijska banda nema nimalo poštovanja prema hrvatskim braniteljima i vojnicima, pa ni najveći državni blagdan posvećen hrvatskoj slobodi ne može pratiti s barem minimum profesionalizma. Od onih koji su pljačkom stekli svoju udarnu medijsku falangu zapravo drugo i ne treba očekivati”,  objavili su iz Ureda predsjednika Republike.Podsjetimo o čemu se točno radilo.  Jutarnji je objavio i kako je zapovijed izvršena te su vojnici danas krenuli s postavljanjem OSB ploča, ali je među njima bilo izuzetno loših komentara jer su to morali raditi po najvećoj vrućini.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI