MILANOVIĆ NEĆE U VUKOVARSKU KOLONU SJEĆANJA! Otkrio je kakav se politički igrokaz sprema Vukovaru! Neki bi se mogli i naljutiti zbog njegove izjave!

screenshot

Predsjednički kandidat Zoran Milanović 18 studenog namjerava položiti vijenac kod spomen obilježja na Ovčari, ali neće sudjelovati u Koloni sjećanja, prenosi Novi list  .

Što je Vukovar? To su njegovi stanovnici, koji su izlazili na izbore i u dva navrata birali gradonačelnika iz redova SDP-a. Taj je čovjek bio zarobljenik u logorima u Srbiji, Penava nije, koliko znam. On će se obračunavati s Plenkovićem i na mimohodu na dan pada Vukovara, koji će HDZ opet pretvoriti u, da ne kažem kakav, pir. Tako da tamo naprosto nema mjesta za pristojne ljude. HDZ je sve potjerao, sve su rastjerali. To je dušmanski odnos prema tom danu, izjavio je Milanović.

Novinari su ga prilikom posjeta Samoboru pitali bi li danas postupio jednako kao u vrijeme dok je njegova Vlada u Vukovaru ploče s ćirilicom postavljala na zgrade državnih institucija. Milanović im je odgovorio da bi opet napravio isto.

Najavio je još izravniju komunikaciju ako postane predsjednik.

– Kao predsjednik Republike moći ću govoriti puno izravnije nego što sam nekada govorio, jer sam tada morao voditi računa i o tome da ne povrijedim ljude koji nisu glasali za mene. No, koliko god ja šutio, oni me mrze. E, pa sad ćemo drukčije, rekao je Milanović novinarima u Samoboru.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI