MILANOVIĆ-LITRE ‘OTVORIO’ OČI NARODU! Žestoko proziva Plenkovića: ‘Uništit će do kraja energetski sektor u Hrvatskoj’

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Marko Milanović Litre, hrvatski političar i saborski zastupnik Hrvatskih suverenista obrušio se na premijera Andreja Plenkovića zbog, kako navodi, uništavanja energetskog sektora u Hrvatskoj.

Na svom Facebook profilu naveo je niz optužbi na račun Vlade.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Nakon bahate krađe HDZ-ovih namještenika u INA-i Vlada Andreja Plenkovića krenula je po svoj drugi skalp u hrvatskom energetskom sektoru”.

“Od 21 milijarde kuna mjere pomoći očekuje se da čak 6 000 000 000 kuna ide na teret HEP-a koji je prije nekoliko dana objavio polugodišnji izvještaj za 2022. godinu po kojem je radio s gubitkom od čak 1 100 000 000 kuna za razliku od prošle godine u kojoj je poslovao s profitom od 1,3 milijarde kuna.

Iako je HEP imao veće prihode u prvih 6 mjeseci ove godine jer je parazitirao od hrvatskih poduzetnika, koji jedini stvaraju nekakvu dodatnu vrijednost u hrvatskom gospodarstvu, gubitak s kojim posluje može biti HEP-ov početak kraja ako Plenkovićeva Vlada nastavi inzistirati na ovako strukturiranom paketu pomoći.

Suverenost Hrvatske uvelike ovisi o našoj energetskoj neovisnosti. Ako je suditi po radu Vlade i politikama koje provodi suverenost Hrvatske im nije glavni prioritet. Njihove politike Hrvatsku guraju u sve veću ovisnost o drugima, a takve politike provodi HDZ i u Hrvatskoj. HDZ-u je cilj da imaju narod koji će gledati u Vladu i državne institucije kako bi preživjeli, da u njih gledaju kao u Boga koji će im se smilovati i udijeliti poneki ostatak sa svoga stola.

Hrvatska bi trebala implementirati politike kojima će cilj biti što veća neovisnost Hrvatske u svim područjima. Isto tako moramo osloboditi hrvatske građane od utjecaja državnih institucija i omogućiti im da žive svoje živote sa što manje doticaja s državnim aparatom, ali dok god budemo imali ovakvu vlast možemo zaboraviti na neovisnost, suverenost i slobodu hrvatskih građana”, piše Milanović Litre.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI