MILANOVIĆ ĆE OSTATI NA SUHOM: Škoro će podržati zemlju Djeda Mraza na putu za NATO! ‘Oni se ponašaju potpuno nezrelo’

Foto: Dragan Matic/Cropix

Bivši čelnik Domovinskog pokreta, saborski zastupnik Miroslav Škoro komentirao je dnevnopolitičke aktualnosti.

O prvih godinu dana mandata zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića s kojim je bio u borbi u drugom krugu lanjskih izboora misli “očekivano ništa”. “Prvo, Grad Zagreb je bio u katastrofalnom stanju nakon dvatesetogodišnjeg mandata Milana Bandića. Drugi razlog je što on to jednostavno ne zna… Nema kapacitet za vođenje Grada, rezultata neće biti”, rekao je Škoro i dodaje: ‘Ja bih sigurno bio bolji izbor’.

Kaže da više nema ambicija ići na Pantovčak, pa se osvrnuo na političko djelovanje aktualnog predsjednika.

“Dokazano je kroz povijest političkog djelovanja Milanovića da je jako dobar u proizvodnji neprijatelja. Vidim, sad nas s Fincima pokušava. To mu ne bi trebalo biti svojstveno s obzirom na diplomatsku karijeru”, komentirao je za N1 Škoro.

Način na koji Milanović djeluje u političkom prostoru je zanimljiv, ustvrdio je Miroslav Škoro. “Pokušava se dodvoriti širem spektru ljudi u Hrvatskoj. Dozvoljavam da netko evoluira. Kažu Kinezi da samo budale i mrtav čovjek ne mijenjaju stavove”, dodao je. Ipak, ne misli da je Milanović sazrio. “Mislim da se i on i Plenković ponašaju nezrelo”, poručio je.Dotaknuo se članstva Finske i Švedske u NATO-a i rekao da će njegov saborski Klub podržati ulazak u ovaj pakt.

“Finci su odlučili za ulazak u NATO. Ne treba zaboraviti da je Finska zemlja u kojoj živi Djed Mraz i treba voditi računa i o tome jer bi bilo dobro da učinimo sve da zaštitimo Djeda Mraza od mogućih problema”, rekao je saborski zastupnik Miroslav Škoro.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI