Milanka Opačić ipak stiže na glasanje o Mariću: ‘Ne mislim stvarati probleme’

Patrik Macek/PIXSELL

Potpredsjednica Sabora Milanka Opačić danas je kazala kako će svoje privatne obaveze pokušati drugačije regulirati i ispoštovati odluku stranke.

SFP-ovci su svim svojim zastupnicima u srijedu poslali naputak da se moraju pojaviti na sutrašnjoj  sjednici, točnije na glasovanju za opoziv ministra Zdravka Marića

U slučaju izostanka bilo kojeg člana Kluba zastupnika SDP-a, kako stoji u naputku stranke, o tome će obavijestiti Predsjedništvo SDP-a i zatražiti raspravu o isključenju tog zastupnika iz stranke.

Najveći je pritisak na Mlanku Opačić koja je jučer za Novu TV kazala kako zbog privatnih obveza ne može nazočiti sjednici sabora do kraja tjedna. Danas u Saboru nije prisutna.

Za Novu Tv potpredsjednica Sabora Milanka Opačić danas je kazala  kako će svoje privatne obaveze pokušati drugačije regulirati i ispoštovati odluku stranke.

– Jasno sam na stranačkom klubu zastupnika rekla svoj stav o tome zašto ne mislim da je ovo pogodan trenutak za rušenje ministra financija i izazivanje izvanrednih izbora. Svoj sam stav izrekla i činjenicom da nisam svoj potpis stavila na stranački zahtjev za opozivom o čemu je bio informiran i predsjednik stranke. No poštujući većinu u stranci koju sam stvarala i u kojoj djelujem aktivno već 26 godina, ne mislim stvarati probleme i ugrožavati inicijativu stranačkog vodstva ma što god o njoj mislila – kazala je Opačić, piše Dnevnik.hr.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI