MIHANOVIĆ OPLEO PO GRADONAČELNIKU! ‘U političkom kokošarenju Puljka ostaje nejasno kako će Split izvesti projekt Žnjana’

Foto: Facebook

HDZ-ov čelnik gradske organizacije i glavni suparnik aktualnog gradonačelnika Vice Mihanović, na zadnjim lokalnim izborima u Splitu ponovno je kritizirao gradonačelnika Ivicu Puljka i stao u obranu Vlade.

Podsjetimo, Puljak je otpužio premijera Andrej Plenkovića i Vladu da namjerno blokiraju projekte u Splitu, aludirajući na dugotrajnu dodijelu koncesije na Žnjanu.

Vice optužuje gradonačelnik da Vladu optužuje samo kako sakrio svoj nerad, a da projekt na Žnjanu ionake ne može provesti jer još nije ostvario spajanje tvrtki Žnjan d.o.o. i Splitske obale koje je najavio u kampanji.

Mihanovićevu objavu prenosimo u cijelosti:

“Gradonačelnik konstantnim spinovima želi stvoriti dojam da nešto radi, a za svoj nerad prebacuje odgovornost na Vladu RH.



Povodom realizacije projekta uređenja Žnjana, osobno sam u kontaktu s resornim ministrom Butkovićem te dodjela koncesije ide svojim očekivanim tijekom, a na jednoj od idućih sjednica Vlade RH očekujemo pozitivan odgovor.

Ono što ostaje nejasno u političkom kokošarenju gradonačelnika Puljka pod mentorstvom gospodina Relkovića je što planira napraviti kako bi Grad Split bio u stanju provesti projekt Žnjana u djelo.

U kampanji je najavljivao spajanje tvrtki Žnjan d.o.o. i Splitske obale, s obzirom na to da je jasno kako tvrtka Žnjan d.o.o. svojim trenutnim kapacitetima nije u stanju adekvatno upravljati najvrjednijim gradskim resursom.

Čini se kako po tom pitanju još ništa nije napravljeno, a gradonačelnik po dobrom starom običaju radi sve osim onoga za što su mu građani dali povjerenje”, stoji u objavi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI