MESIĆ ŽALI ZA SVOJIM UREDOM: ‘Imam puno poteškoća’! Evo što kaže o Kolindinom budućem uredu!

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Bivši predsjednik Stjepan Mesić osvrnuo se na inauguraciju Zorana Milanovića te o čitavoj svečanosti, uglavnom, imao samo riječi hvale, javlja RTL.

“Milanović je to dobro smislio. Mislim da ima drugačije iskustvo kao premijer, zna što treba raditi kao predsjednik. I mislim da ima sve šanse da ponovi mandat”, rekao je Mesić i dodao kako nije imao posebne osjećaje dolazeći na Pantovčak na kojem je proveo deset godina jer se, kako je rekao, ne veže uz objekte.

No, za jednim objektom, ipak, žali, uredom bivšeg predsjednika.

“Imam puno poteškoća zbog poziva koje dobivam iz inozemstva, odlazim na razne konferencije i forume, pozivi mi lutaju, nemam ured pa nešto odlazi u Ilicu, nešto Savez boraca koji mi je ustupio jednu prostoriju, a često ih dobivam i na Ured sadašnjeg predsjednika pa mi oni šalju, ali ti pozivi lutaju”, požalio se Mesić.

Kolinda Grabar-Kitarović sada će dobiti ured, no Mesić nije siguran kakve će od toga biti koristi.



“To što će ona napraviti, to tek treba vidjeti. Ako će raditi kao što je radila kao predsjednica, onda neće biti koristi, to je bila estrada, više njena osobna promocija, a nisam vidio neke koristi za Hrvatsku”, rekao je Mesić za RTL.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI