Medved: Konstantno se može čuti neodgovorna retorika prema predsjedniku Vlade

Screenshot

Ministar hrvatskih branitelja i kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a, Tomo Medved, uoči sjednice Vlade komentirao je unutarstranačke izbore u HDZ-u.

Od protukandidata Andreju Plenkoviću i pretendenata na njegovo mjesto predsjednika HDZ-a, Medved je rekao da se konstantno može čuti neodgovorna retorika usmjerena prema predsjedniku Vlade i Vladi, a da ne čujemo ništa konkretno kao alternativu.

Nije htio komentirati što će se dogoditi na sučeljavanju Plenkovića i njegova protukandidata Mire Kovača.

“Svi pretendenti na dužnosti u HDZ-u, koji su se javili i prijavili i prikupili dovoljan broj glasova i potpisa za kandidaturu na unutarstranačkim izborima, da se članstvu predstavi svojim programima i ciljevima, da članstvo vidi kako žele voditi HDZ”, rekao je Medved.

“Ovo su sve nekakvi pokušaji skretanja pozornosti s bitnog, a mi smo koncentrirani i usmjereni na ono što je važno i svaki dan radimo ozbiljne poslove”, rekao je Medved.



Istaknuo je da je puno tema o kojima se treba raspravljati.

“Treba definirati najvažnija poglavlja i pitanja koja su danas u Republici Hrvatskoj, koji su izazovi. Nakon što je Republika Hrvatska realizirala sve strateške ciljeve, pred nama su novi izazovi i u skladu s tim očekuje se od kandidata koji pretendiraju na najodgovornije dužnosti da imaju odgovore na ta pitanja”, rekao je Medved, za N1.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI