MATULA ZATRAŽIO MIROVANJE SABORSKOG MANDATA: Na polovini mandata zamijenit će ga Jelena Miloš

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Saborski zastupnik Vili Matula iz Možemo! zatražio je da mu se odobri mirovanje zastupničkog mandata te da se istodobno aktivira mandat njegove zamjenice Jelene Miloš iz Zagreb je naš!. O tome u ponedjeljak odlučuje saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo na elektroničkoj sjednici, bez nazočnosti javnosti.

Očekuje se kako će, kao i u svim takvim slučajevima, pozitivno odgovoriti na Matulin zahtjev.

Matula će otići iz saborskih klupa do kraja mandata. To je rezultat dogovora s Miloš da će polovinu mandata odraditi on, a polovinu ona.

“Nakon što je naša koalicijska lista u 2. izbornoj jedinci izborila jedno zastupničko mjesto, u startu smo imali dogovor da ćemo se rotirati, kako bi se kolegica pred sljedeće parlamentarne izbore bolje predstavila i široj javnosti”, rekao je Matula za Hinu.

Dodao je kako je pola mandata prošlo i sad je prilika da se Miloš profilira.Za Miloš je naglasio kako se dugo bavi socijalnom i radnom politikom, a obrazovala se u Hrvatskoj i inozemstvu.

“Nema sumnje da će Miloš biti dobra zamjena i da će se super profilirati, a mene ionako čeka puno posla u Zagrebu”, rekao je Matula.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI