Mato Franković: HDZ na čelu s Plenkovićem ponovno će postići izbornu pobjedu na nadolazećim parlamentarnim izborima

Tonci Plazibat/Cropix

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković putem svog Facebook profila dao je podršku Andreju Plenkoviću na predstojećim unutarstranačkim izborima u HDZ-u. Obajvu prenosimo u cijelosti.

“Poštovane članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice, pred nama su unutarstranački izbori.

Izbori na kojim Hrvatska demokratska zajednica drugi put bira svog predsjednika po principu jedan član jedan glas.

Na nacionalnoj razini spominje se više kandidata za predsjednika i siguran sam da će to doprinijeti konstruktivnom dijalogu na dobrobit Hrvatske demokratske zajednice, njenih članova i dužnosnika. Iako se u javnosti spominje više kandidata osjećam se pozvanim podržati jednog. Stoga ovim putem dajem nedvojbenu podršku Andreju Plenkoviću, dosadašnjem predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice.

U vrlo osjetljivom političkom trenutku preuzeo je Hrvatsku demokratsku zajednicu te je stabilizirao, a preuzevši odgovornost Predsjednika Vlade Republike Hrvatske vodi trenutno najuspješniju Vladu od hrvatske samostalnosti.



Ono što je bitno za građane grada Dubrovnika jest da nas konačno netko uvažava i prepoznaje. Dubrovnik nije otok i ne može sam, a upravo zahvaljujući ovoj Vladi realizirali smo i realiziramo brojne projekte, a koji za cilj imaju samo jedno – povećanje kvalitete života svih naših sugrađana. Upravo iz navedenih razloga smatram da je bitno podržati Andreja Plenkovića te sam uvjeren kako će Hrvatska demokratska zajednica na čelu s Andrejem ponovno postići izbornu pobjedu na nadolazećim parlamentarnim izborima.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI