Matić o Vulinu: ‘Samo se jedna stvar o njemu može reći – budala, bre’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Za razliku od mnogih, Matić Vučića ne želi nazivati četnikom: "Ako se on tako osjeća, neka mu tako bude"

Bivši ministar branitelja Predrag Fred Matić prokomentirao je uvredljive izjave srpskog ministra obrane Aleksandra Vulina uoči dolaska Aleksandra Vučića u Zagreb.

Podsjećamo Vulin je izjavio da ‘naš predsjednik ide tamo gdje će ga dočekati ustaše na trgovima, koji će pokušavati doći do njega, kao što su došli i pokušali ga ubiti u Srebrenici’.

“To je čovjek koji brani lik i djelo Aleksandra Vučića. Za takve se izjave može jedino reći ‘budala bre’“, rekao je Matić.

Ipak, za razliku od mnogih, Matić Vučića ne želi nazivati četnikom: “Ako se on tako osjeća, neka mu tako bude. Ja sam prošao logore, ali bi tako ne bih nazivao nikoga, jer ni ja ne želim da mene zovu ustaša. Ako netko želi da ga zovu četnik ili ustaša, imaju pravo na to.”

O zahtjevima za ratnu odštetu i svrsi Vučićeva posjeta Matić kaže: „Ako bi mi tražili odštetu za Domivinski rat, Srbi bi za Drugi svjetski rat, mi bi onda za Prvi svjetski rat, a Srbi bi onda za Kosovsku bitku. Vučić bi trebao donijeti podatke o nestalim osobama, ali on to neće učiniti. A onda ga s pravom možemo pitati, zašto ste onda došli. Bit će to još jedno: Trla baba lan..”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI