Marijana Puljak za 7Dnevno: ‘Plenkovića i HDZ nećemo podržati. Birači su prepoznali naše ideje’

Slavko Midzor/PIXSELL

Najavila je da ostaju i dalje pri svim reformama o kojima su govorili u kampanji, osobito u zadnjem tjednu, jer nisu tu da budu ničiji “žetončići” i za automatsko dizanje ruku u Saboru. Tu smo i nastaviti ćemo u Saboru uporno tražiti sve reforme za koje mislimo da su potrebne i izrazito nužne Hrvatskoj.

Birači u vašoj izbornoj jedinici su očito honorirali vaš dobar rad u Gradskom vijeću grada Splita te su vas nagradili povjerenjem?

Ja zahvaljujem svima koji su mi dali povjerenje i prepoznali rad mene i mojih kolega. Mi smo bili i jesmo žestoka oporba HDZ-u u gradskom vijeću i u županiji i birači su to prepoznali.

Puljak nam je komentirala i rezultate sjajan rezultat platforme Pametno i pravi debakl SDP-a

Čestitam kolegama uz Možemo koji su polučili sjajan rezultat i s njima imamo i dosta dodirnih točaka, oni su u Zagrebu polučili doista veliki rezultat i također su prepotbati kao jak i novi čimbenik kao lijevo-zelena koalicija. Što se pak tiče SDP-a i njihova neuspjeha očito je da su svom radu i idejama koje nude potpuno pogubili. Moraju se jako preispitati jer puno im je glasova otišlo i u druge lijeve opcije.



Kratko je komentirala i rezultate HDZ-a odnosno njihovu uvjerljivu pobjedu

“Ovo nije po svemu sudeći zaokret kakav Hrvatskoj treba, pozicije ostaju niste kakve su i bile i HDZ će  imati dovoljno desnih opcija kako bi mogao sastaviti Vladu i nastaviti sa sadašnjom politikom koja nam nije donijela previše dobrog. Iako ja ne isključujem mogućnost novih izbora ukoliko se ipak na kraju ne dogovore oko sastava buduće Vlade”, znakovito je poručila Marijana Puljak.

Puljak smo upitali bili njihova koalicija prihvatila poziv za suradnjom ili podrškom Andreju Pelenkoviću za sastav nove Vlade

Kako sada stvari stoje to nije realno očekivati, a mi ne želimo biri dio intersnih koalcija i dogovora kako je to funkcioniralo u prošlom sazivu Sabora, istaknula je Puljak za kraj.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI