MARIJANA PULJAK OGLASILA SE O IZBORIMA: ‘Kreće renesansa grada Splita, građani Hrvatske uprite oči u Split, upravljanje ovim gradom bit će ogledni primjerak za upravljanje državom’

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Nakon izbora u Splitu javila se supruga Ivice Puljka, saborska zastupnica Marijana Puljak. Komentirala je rezultate izbora.

“Hvala svima koji su izašli na izbore, svojim izlaskom su potvrdili smjer koji je gradonačelnik u ovih 10 mjeseci uspostavio, da žele nastaviti tim smjerom, smjerom uvođenja reda, natječaja. Dali su punu podršku gradonačelniku, to nam je drago. nadali smo se pobjedi”, rekla je Puljak, objavio je N1.

Istaknuli su da su “krenuli putem potpunog zaokreta u upravljanju gradom”.

“Mi smo potpuno zaokrenuli dosadašnji smjer. Tim smjerom ćemo ići dalje. To su možda visoke ambicije za politiku koja je dosad vladala u Splitu, ali nama je to jedini ispravni put”, istaknula je Marijana Puljak.

Pozvala je hrvatske građane da upere oči u Split, da vide kako će se ovdje upravljati i da to postane ogledni primjerak.“Ovo će biti utabani put za cijelu Hrvatsku. To je realno kad se držite svojih principa”, najavila je Puljak.

Istaknula je kako će u gradu Splitu “krenuti renesansa”.

Dodala je kako stranka želi biti dva mandata na čelu grada.

“Što nakon toga, to ćemo vidjeti nakon osam godina”, zaključila je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI