MARAS UZVAĆA UDARAC GRBINU! Podnio zahtjev za učlanjenje u SDP, jednom rečenicom je sve iznenadio

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Gordan Maras nedavno je izbačen iz SDP-a i time je izazvao lavinu sukoba i trzavica u stranci koje će se zasigurno nastaviti i na jesen.

On nakon raspuštanja zagrebačke organizacije nije ponovno upisan u članstvo.

Bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a i bivši ministar  u SDP-ovoj Vladi koju je vodio sadašnji predsjednik Milanović je odlučio podnijeti zahtjev za ponovno učlanjenje u SDP.


“Nisam kriminalac, nisam napravio štetu stranci, volim SDP i uvijek sam se borio za naše birače. Nije mi teško ništa napraviti za svoju stranku jer za mene SDP nije trenutni predsjednik, za mene je SDP ideja i veliki dio mog života”, napisao je Maras na Facebooku dodavši da se SDP-a o nikada neće odreći.

“Ukoliko to veseli Peđu Grbina, da moram tražiti ponovo upis, nakon svega što sam napravio za SDP, spreman sam napraviti i to. Također, borit ću se za sve koji nisu ništa zgriješili, a nisu ponovno upisani jer želim da se i oni vrate. Oprostite im, pogriješili su. SDP treba svaku pomoć u borbi za bolju Hrvatsku”, napisao je Maras.Pojasnimo kako stvari stoje. Bivši SDP-ovci koji su izbrisani iz članstva nakon raspuštanja njihovih organizacija prema stranačkom Statutu ne moraju čekati da istekne rok od godine dana da bi zatražili ponovno učlanjenje. Nakon raspuštanja stranačke organizacije – gradske ili općinske- stranački povjerenik za taj grad ili općinu, unutar 45 dana od raspuštanja odlučuje koga će vratiti u stranku, a koga ne.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI