LOŠE IM SE PIŠE ZBOG MAMIĆEVIH OPTUŽBI: Protiv Vekića i Krušlina pokrenut stegovni postupak, mogla bi im stići dosad neviđena kazna!

Foto: Denis Kapetanovic /PIXSELL

Zdravko Mamić nemilice iz BiH ovih dana udara i proziva suce na svom Facebook profilu. I oni sami bi se mogli nakon svega naći u velikim problemima zbog svega toga.

Kako piše Večernji list, pokrenut je stegovni postupak protiv Zvonka Vekića i Darka Krušlina, nakon što su protekli tjedan u javnost dospjele sporne fotografije druženja sa Zdravkom Mamićem.

Predsjednik Županijskog suda u Osijeku Zvonko Vrban danas je poslao Državnom sudbenom vijeću zahtjev za pokretanje stegovnog postupka, a stegovna kazna koju je predložio je razrješenje od obnašanja sudačke dužnosti.

Prihvati li DSV taj prijedlog, Vekić i Krušlin više nikada neće moći biti suci, piše dalje  Večernji.

Dostavili su i očitovanje

Inače, prozvani su suci dostavili u petak očitovanja o objavljenim fotografijama, kao i  optužbama Zdravka Mamića, a ona su danas proslijeđena i ministru pravosuđa te Vrhovnom sudu.

Vrban je otkrio da je “jedan sudac potvrdio druženje, dok je drugi u cijelosti porekao ta druženja”. Mamić je inače prozvao i Antu Kvesića, no protiv njega nije pokrenut stegovni postupak, jer za sada “nema dokaza za Mamićeve riječi”.
Facebook Comments



Loading...
DIJELI