LIJEPA VIJEST IZ VARAŽDINSKE VINDIJE: Od 1. listopada povećane plaće svim zaposlenicima kompanija u sastavu Grupe Vindija

Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix

Lijepa vijest stiže iz varaždinske Vindije. Naime, Grupa Vindija objavila je kako je s 1. listopada povećala plaće svih zaposlenika kompanija u sastavu Grupe, koje posluju u Hrvatskoj.

U povećanje plaća uložit će se gotovo 19 milijuna kuna. Iz Vindije poručuju kako je to, zajedno s dosadašnjim povećanjima nešto više od 75 milijuna kuna više za plaće na godišnjoj razini.

Poslovodstvo Vindije napomenulo je i kako su od rujna prošle godine već dva puta povećavali primanja svojih zaposlenika.

“Uz potpisivanje sindikalnog kolektivnog ugovora sa zaposlenicima tvrtke Vindija početkom ljeta i dogovor s Vladom Republike Hrvatske o ograničavanju cijena mlijeka i piletine, ovo jesensko povećanje plaća dodatan je korak vodeće prehrambene kompanije u jačanju tržišne pozicije, ali i zadovoljstva zaposlenika te brizi o potrošačima. Prema odluci Uprave Grupe Vindija, svi zaposlenici će dobiti veću plaću u bruto osnovici za listopad, s redovitom isplatom u studenom”, piše u Vindijinom priopćenju.

Predsjednik Uprave Vindije Nenad Klepač je rekao kako su “tržišni udio i dobri poslovni rezultati jasan odraz rada i nastojanja svake zaposlenice i zaposlenika u kompanijama u sastavu Grupe Vindija”.“Njihovu ulogu i doprinos neizmjerno cijenimo, a povećanje plaće tek je jedan od načina na koji želimo unaprijediti njihovo zadovoljstvo. Svjesni smo kako nastalo stanje na tržištu, inflacija i energetska kriza utječu na standard građana i povećanje plaća bio je jedini logičan korak. Želimo jačati lidersku poziciju na tržištu i kao poželjan poslodavac nastaviti privlačiti nove, mlade i sposobne ljude koji će zahvaljujući svojem radu i sposobnostima unaprijediti kvalitetu života i svojih obitelji radeći u nekoj od kompanija Grupe, koja je više od 60 godina predvodnik domaće prehrambene industrije”, istaknuo je Klepač.

Iz Vindije nadalje poručuju kako su “kontinuirana briga o zaposlenicima u obliku povećanja plaća koja prate previranja na tržištu, aktualna poskupljenja sirovina i energenata te rast cijena hrane, dokaz Vindijine neupitne posvećenosti dobrobiti svih članova Grupe”.

“Pored redovitih povećanja plaće, Grupa svim zaposlenicima bez obzira na staž ili poziciju u kompaniji redovito isplaćuje regrese, božićnice, uskrsnice te financira školski pribor, dijeli jubilarne nagrade te osigurava putovanja za zaposlenike, financijske bonuse i pakete proizvoda”, naglasili su iz Vindije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI