Laburisti: Nova Plenkovićeva vlada, friška figa Hrvatskoj!

Davor Puklavec/PIXSELL

“Nova Plenkovićeva vlada s manje ministarstava, friška je figa Hrvatskoj”, poručili su Laburisti.

“Skrojiti novu Vladu s manje ministarstava bez realno potrebnih rezova i ušteda u radu javnog aparata to će Plenković pakirati kao obećanje koje su kvazi ispunili. To je friška figa Hrvatskoj kojoj trebaju ozbiljni potezi kako bi se borila s ekonomskom i zdravstvenom krizom”,  istaknuo je David Bregovac, predsjednik Laburista.

“Ostaviti Ćorića u ministarskoj fotelji nakon saznanja da je prste “umočio” u veliku aferu Vjetroelektrane, postaviti Fuchsa za ministra obrazovanja i dalje tržiti s ministarstvom branitelja, samo je dio paketa šarenih laži kojima Plenković pokušava obmanuti javnost kako bi nastavio braniti koruptivne boje HDZ-a”, komentirao je Bregovac.

Upozorio je da u trenutku kada je Hrvatska na začelju EU po svim ekonomskim parametrima i kada se računa da je do 300 tisuća djece siromašno, kada se očekuje rast stope siromaštva s 20 na 40 posto, kada nam nezaposlenost rapidno raste, Plenković brani utvrdu korupcije, čuva taktike raskola kako bi i dalje manipulirao hrvatskim građankama i građanima.

“Slična taktika friške fige i manipulacije, HDZ godinama primjenjuje kroz kvazi ravnomjeran regionalni razvoj gdje se financijska sredstva dodjeljuju po principu partijske iskaznice. Očito su u HDZ-u pronašli način kako da zamagle i EU sredstva po uzoru na Josipu Rimac i Darka Puljašića, gradonačelnika Požege, kazao je Bregovac. Oboje su bili HDZ-ove uzdanice na pozicijama moći, ukratko, lokalni šerifi”, naglasio je Bregovac.Naglasio je kako je “virus hrvatskog društva koji ciljano ubija ekonomiju, žrtvuje demokraciju i parazitira poštene radnice i radnike zove se HDZ. Vuk dlaku može promijeniti ali ćud nikada. To su pokazali u ovih 30 godina. Sljedeći projekt na koje je korupcijska sila stavila kandže je obnova Zagreba. Nažalost, prošlo je četiri mjeseca od potresa, ljudi će još čekati na krov nad glavom koji će očito biti građen po principu 50 posto glavnom gradu, 50 posto privatnim džepovima”.

“Ništa korupciji nije sveto, a najmanje obitelj koja se zove Hrvatska“, zaključio je Bregovac.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI