ŽELI POSTATI SRBIN! Legendarni Boycie iz Mućki podnio zahtjev za državljanstvo Srbije

Foto: Facebook

Britanski glumac John Challis, koji je glumio u legendarnoj seriji “Mućke”, podnio je zahtjev za državljanstvom Republike Srbije. Ovu je vijest na svom Facebook profilu objavio zamjenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić. Tom prilikom zahvalio se i Lazaru Vukoviću, Srbinu koji je odrastao i živi u Londonu, koji je zaslužan što legendarni glumac toliko voli Beograd i Srbiju.

Srpski mediji pišu kako je glumac objavio na društvenim mrežama fotografiju svog crnog Mercedesa, na čijim tablicama piše Srbija. Po riječima zamjenika gradonačelnika Vesića, fotografija je nastala prošlog tjedna ispred Ambasade Srbije u Londonu, nakon što je glumac, koji se proslavio ulogom Aubreyja “Boycie” Boycea, službeno podnio zahtjev za državljanstvo Srbije.

“U ambasadi g. Challisa je primila ambasadorica Srbije u Ujedinjenom kraljevstvu Aleksandra Joksimović. Imao sam tu čast da u ime Grada Beograda potpišem preporuku Grada Beograda da Boycie postane srpski državljanin. Nije bilo lako pobrojati na jednoj stranici šta je Boycie učinio na promociji Srbije i Beograda, posebno u Velikoj Britaniji, gdje je vrlo poznat i popularan”, napisao je Vesić.

 



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI