Zagrepčani, ne znate gdje s klincima za vrijeme Adventa? ZKL nudi idealno rješenje

screenshot/zkl.hr

Zagrebačko kazalište lutaka i ove će se godine zaogrnuti blagdanskim ruhom te uz prigodne naslove ugostiti i Djeda Božićnjaka.

U središtu događanja bit će, dakako, izvedbe Dickensove Božićne priče, ali i drugih popularnih naslova kao što su Mačak u čizmama i Plesna haljina žutog maslačka.

Pozornicom će prošetati i svima dragi darivatelji: Sveti Nikola i Djed Božićnjak. Ako želite da jedan od njih u sklopu posebnoga blagdanskoga programa nakon predstave donese dar i vašem djetetu, prije predstave donesite dar u službu prodaje i promidžbe. Na daru svakako čitko napišite djetetovo ime. Na rasporedu predstava označeni su termini izvedbi nakon kojih dolazi Sveti Nikola i Djed Božićnjak.

screenshot/zkl.hr

Prije svake predstave, pridružite se lutkarsko-likovnoj radionici, na kojoj će dijete moći izraditi papirnatu lutku iz predstave.

Usto, u prosincu svako dijete uz kupljenu ulaznicu dobiva i album za sličice s fotografijama iz ZKL-ovih predstava. Sakupljajte sličice, upisujte svoje dojmove i osvojite dvije ulaznice kada popunite album, koji će vam istodobno ostati draga uspomena kao pravi mali kazališni dnevnik.



Dočekajte Božić s lutkama!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI