WESTERN DANI Hrvati biraju šerifa i šerificu, a očekuje se i revolveraški dvoboj razbojnika

Pripremite se za western vikend u Općini Fužine! Sve posjetitelje ovog vikenda u Roswell selu, u kojem je sniman kultni film Winnetou, očekuje revolveraški dvoboj razbojnika Whisky The Kida i Dead Frog Kida, a biraju se šerif i šerifica.

Western dvoboj-igrokaz te izbor šerifa i šerifice održavaju se 4. srpnja od 18 sati, a glazbeni western party začinit će Country rock bend Smoke Rainbow od 19:30 sati.

Dakako, tijekom vikenda posjetitelje očekuje i izletnički brod Sv. Antun koji plovi jezerom Bajer, a sva događanja prilagođena su fizičkoj distanci kako bi se očuvalo i zdravlje.

Izletnicima, željnim istraživanja, otvorena su vrata mistične špilje Vrelo tijekom vikenda. Posebno 8. srpnja, Općina Fužine, organizira Dan špilje Vrelo kada će za sve posjetitelje ulaz biti besplatan. Posjete špilji organiziraju se uz stručno vodstvo što je ujedno fantastična prilika za učenje, posebno za one najmlađe. Sve informacije o događanjima i atrakcijama u Općini Fužine dostupne su putem Facebook stranica i na www.tz-fuzine.hr mrežnim stranicama.

Dostupna su tri paketa ulaznica, a u svakom je uključeno obilazak sela uz stručno vodstvo, jahanje, bacanje potkove, lasa, gađanje lukom i strijelom.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI