VODITELJICA DOŽIVJELA PRAVU NEUGODU PA SE OGLASILA NA INSTAGRAMU: ‘Ovo je sve potpuno van pameti!’

Poprilično neugodna situacija zadesila je novinarku i voditeljicu Ivanu Paradžiković i njezinog kolegu Domagoja Grbešu. I vama se sigurno više puta da ste krenuli na put i da ćete gorivo tankati negdje na autoputu.

“Smijem se, ali nimalo nije fora ostati na autocesti bez goriva zato što nema pumpi! Lampica se upalila negdje kod Marsonije i od tamo pa sve do Lipovljana nema benzinske postaje! Nema. Srušene su. Tri pumpe su izvan funkcije! Pretrčavanje preko autoceste je van pameti, kazna je 500 kuna. A što da je auto stao, da nismo uspjeli, na valjda zadnjim parama benzina, skrenuti na odmorište? Tko bi tada bio kriv?”, zapitala se Ivana te prozvala HAC. “Ja sam mislila da pumpa mora biti na svakih tridesetak kilometara?”.

Novinarka je u videu rekla kako na više od sto kilometara autoceste nisu naišli na pumpu. Uspjeli su užicati kanister benzina od, kako kaže, ‘nekih likova koji imaju vučnu službu’.  U videu se vidi kolega Grbeša trči preko ceste s kanisterom.

Mnogi su kao i ona imali i slično iskustvo, ipak su joj uputili i pokoju ‘kritiku’ ili pak savjet.

“Na put se ne ide praznog tanka, ja točim uvijek do vrha prije ulaska na autoput”, poručila je pratiteljica.



“Svaki vozač u Hrvatskoj ima pun kanistar goriva u gepeku, tako Ivana drugi put da znaš”, “Zato su Česi upoznati s time pa su još pred par godina počeli vozit kante benzina sa sobom”, pišu joj pratitelji na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ivanaparadzikovic (@ivanaparadzikovic)

 

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI