VITASOVIĆ PONOVNO UDARA: Ovaj put na meti mu se našao Plenković

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Jednako kao što u svom davnom hitu ‘Ja ne moren bez nje’ nije mogao prestati razmišljati o njoj, jednako tako, čini se, ponovno neki vitar u glavi puše, zbog čega ne može prestati razmišljati o Thompsonu, Tuđmanu, Grabar-Kitarović, a na red je došao i premijer Andrej Plenković.

Nakon ‘vatrenih’, Marka Perkovića-Thompsona, Franje Tuđmana i bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, svoj status na profilu istarskog pjevača Alena Vitasovića dobio je i premijer Andrej Plenković koji je u četvrtak simbolično završio spajanje Pelješkog mosta, pritom zahvalivši EU koja je most financirala i Kinezima koji su ga izgradili.

“Europa plati, Kinezi izgrade, a on se kur*i”, napisao je Vitasović, uz napomenu kako je napisano “preuzeo od prijatelja”.

Vitasović je tijekom Eura poveo raspravu koja je rezultirala vrijeđanjem “vatrenih”. Nakon toga okomio se na Thompsonov koncert u Sinju čiju je publiku prozvao ‘nepismeno’, a kasnije je uslijedila i neobična isprika.

Zbog hrvatskih eurokovanica, na meti su se našli i prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman i bivša predsjednica Kolinde Grabar-Kitarović.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI