VELIKI POVRATAK VLATKE POKOS U HRVATSKU! U tajnosti je doputovala iz Kanade, a evo što se zapravo sprema

Marijan Susenj/PIXSELL

Voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos puna tri tjedna nije objavila ništa na Instagramu. Razlog misteriozne šutnje je njezin povratak u Hrvatsku i na male ekrane, doznaje 24sata.

Nova TV, naime, uskoro počinje sa snimanjem nove sezone popularnog “Plesa sa zvijezdama”. Jedna od natjecateljica bit će i Vlatka Pokos, pjevačica i voditeljica koja posljednjih nekoliko godina živi i radi u Kanadi, a koja je svoje plesno umijeće dosad pokazala u svojim spotovima te studijskim spektaklima koje je devedesetih vodila s Mirkom FodoromLjudevitom GrgurićemMarijom Sedmakom

Riječ je o velikom povratku Vlatke u hrvatski televizijski eter. Zbog nemogućnosti da osigura unosne voditeljske i pjevačke poslove, prije nekoliko je godina napustila Hrvatsku te se u Kanadi počela baviti prodajom. Svoju ogorčenost šikaniranjem u Hrvatskoj nikad nije skrivala, upravo suprotno – na Instagramu često piše o “primitivnoj i korumpiranoj” Hrvatskoj te ističe da je u Kanadi pronašla bolji život.

Vlatka se u svojevrsnoj “medijskoj blokadi” našla (barem) dvaput – 2000. godine nakon što je u HTV-ovom prijenosu nosila “preizazovnu” dekoltiranu haljinu pa je postala ‘persona non grata’ te 2008. godine kad se našla u dotad neviđenom medijskom cirkusu koji je pratio njezin razvod od poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana.

Još nije poznato ostaje li Vlatka u Hrvatskoj i nakon angažmana u “Plesu sa zvijezdama” ili je riječ tek o jednokratnom posjetu i dobro plaćenoj “gaži” zbog koje se isplatilo potegnuti iz daleke Kanade.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI