VELIKA TRAGEDIJA U OPERACIJSKOJ SALI! Mlada ruska influencerica preminula u elitnoj klinici: Doktori u nevjerici, ovo se događa jednoj od milijun!

Foto: Pixabay/ Ilustracija

Strapna tragedija dogodila se u elitnoj ruskoj klinici Aribeaut u St. Petersburgu, kad je poznata ruska poduzetnica i influencerica Marina Lebedeva (31) preminula tijekom operacije nosa, kojom je željela ispraviti nepravilan oblik nosa.

Operaciju je navodno platila 5.5000 dolara, a ravnatelj klinike je ustvrdio da je prije iste prošla nekoliko testova, koje su izvršili visokokvalificirani liječnici. I izvještajima iz bolnice stoji da se vjeruje da je do smrti dovelo njezino genetsko stanje, prenosi britanski The Sun.

Doznaje se da joj je tijekom operacije naglo porasla temperatura što je, pretpostavlja se, vjerojatno bila reakcija na anestetik. Čim su shvatili da nešto nije u redu, iz klinike su kontaktirali Hitnu pomoć koja je u rekordnom roku stigla na mjesto događaja no unatoč svim naporima  medicinskog osoblja Marini nije bilo spasa.

Poznata mlada Ruskinja iza sebe je ostavila malodobnog sina, a suprug je odmah po saznanju o tragičnoj smrti supruge prekinuo službeni put, te preuzeo brigu o sinu.

“Doktori su šokirani, ovo se događa u jednoj od milijun operacija”, stoji u jednom izvješću.



Snimke iz operacijske sale poslužit će kao dokaz na sudu, a pokrenut je i kazneni postupak protiv kirurga zbog liječničkog nemara. Zbog smrti pacijentice sada im prijeti zatvorska kazna u trajanju od šest godina, javlja The Sun.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI