TO SE NESTRPLJIVO ČEKALO: Završilo vjenčanje godine u Splitu! Hana i Petar uz osmijehe i sreću izašli iz Crkve

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Konačno su vjenčani! Hana Huljić i Petar Grašo izašli su iz crkve crkve sv. Dominika nakon što su jedan drugome izrekli sudbonosno ‘da’. Razdragani mladenci zastali su pred fotografima, a zatim ušli u kombi.

U crkvi se okupilo oko 30-ak uzvanika, a slavlje se nastavlja u jednom splitskom restoranu. Obred vjenčanja obavio je poznati splitski svećenik Jozo Ćirko.

Dan je za mladence počeo užurbano jer su prije vjenčanja odradili i službeno fotografiranje za njihov album u privatnom hotelu na splitskim Bačvicama. Villa Harmony bila je njihov izbor jer su barem taj intiman trenutak željeli zadržati isključivo za sebe.

Za ovu svoju svečanu prigodu mladenka je odabrala cipele splitskog brenda ‘Ledenko’, a njezin odabranik obukao je sivo odijelo sa crnim prugama i mašnom.

Grašini vjenčani kumovi su proslavljeni košarkaš Dino Rađa, poznati slovenski kuhar Tomaž Kavčić, te prijatelj iz djetinjstva Šime. Dok je Hana za svoju kumu odabrala svoju prijateljicu, pjevačicu Domeniku Žuvelu.



Samoj ceremoniji prisustvovali su između ostalih  će roditelji Tonći i Vjekoslava Huljić Zoran Snježana Grašo, Hanin brat Ivan, Petrova sestra Buga te Vjekoslavina mama i njezine dvije sestre te njihova obitelj.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI