TAJČI STIGLA U HRVATSKU: Podijelila emotivnu fotografiju s majkom i najavila nove projekte

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica u devedesetima, a danas poduzetnica i motivacijska govornica, Tatjani Cameron Tajči, danas je u prijepodnevnim satima iz SAD-a stigla u Hrvatsku.

U velikogoričkoj zračnoj luci dočekala ju je mama Stefy Matejaš. Fotografije emotivnog susreta obje su podijelile na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tajci (@tajcicameron)



“Ovo je sve! Zagrljaj mame u zračnoj luci. Ovo je ljubav, ovo je sreća, zajedništvo, mir, utjeha, sigurnost, iscjeljenje, olakšanje, zahvala, podrška, podsjetnik na moje početke i neiscrpna podrška koja me vodi kroz sve što život nosi. Ovo je uzbuđenje i radost zbog svake sekunde življenja, ovo je snaga…ovo je apsolutno sve sažeto u zagrljaj moje mame”, napisala je Tajči.

Dolazak u Hrvatsku, koji će trajati do 18. kolovoza, iskoristit će za odmor i punjenje baterija s obitelji i brojnim prijateljima. Ipak, posjet domovini neće biti samo privatne prirode. Najavila je nastup u Vignju 14. kolovoza te snimanje emisije o vlastitoj karijeri.

Tajči se, nakon što je 90-ih doživjela vrhunac karijere pobijedivši na tadašnjoj Jugoviziji s pjesmom ‘Hajde da ludujemo’, s kojom je na Euroviziji 1990. godine osvojila visoko sedmo mjesto, odselila u Sjedinjene Američke Države. Tamo se udala i dobila trojicu sinova, Evana Amadeusa, Dantea Xaviera i Blaisea Ludviga. Bez supruga Matthewa ostala je prerano; nakon teške bolesti preminuo je 2017. godine. Tajči vrlo često naglašava kako je upravo on zaslužan što je postala osoba kakvom je danas.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI