STRAŠNA OBITELJSKA TRAGEDIJA: Preminula četverogodišnja kći poznatog američkog repera

Foto: Instagram

Lauren Maxwell, četverogodišnja kći američkog repera Fettyja Wapa, preminula je iz zasad nepoznatih razloga, a tužnu vijest na društvenim je mrežama potvrdila njezina majka, plesačica Turquoise Miami.

“Ovo je moja nevjerojatna, predivna, živahna, zabavna, talentirana, pametna i tvrdoglava princeza sirena Aquarius. Ako vidite ovaj post, komentirajte ili samo u sebi recite – Volim te, Lauren. Kažu da duše osjećaju našu ljubav”, napisala je shrvana majka.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by @fineassturquoiseIako je njezina smrt potvrđena ovog vikenda, neki izvori tvrde da je djevojčica preminula još krajem lipnja.

Svojevrsna potvrda tužne vijesti stigla je i od samog repera, koji je nastup na festivalu Rolling Loud u Miamiju posvetio upravo svojoj kćerkici. “LoLo, tata je ovo izveo za tebe sinoć”, napisao je na društvenim mrežama. Inače, osim Lauren, reper ima još petoro djece.

Prije nekoliko mjeseci zadesila ga je još jedna obiteljska tragedija – u listopadu prošle godine preminuo je i njegov mlađi brat kojeg je nazivao blizancem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zavier Jordan Maxwell (@fettywap1738)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI