ŠPRAJC OBJAVIO FOTOGRAFIJU IZ KAFIĆA: Stigao mu žestoki odgovor! Koga ti zanimaš…ti i tvoje gu*ičarenje…antipatično si naporan’

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Urednik i voditelj popularnog RTL Direkta Zoran Šprajc objavio je na svojem Instragram profilu fotografiju iz kafića. A sve je uzrokovano naravno povodom popuštanja  epidemioloških mjera te dozvoljavanju ugostiteljima da rade i u zatvorenom dijelu kafića, a ne samo na terasama.

“Konačno na svom mjestu. Prva cuga unutra. Predivno. Nigdje nikoga, nigdje ne mrdam, na WC ne idem, pravi sam epidemiološki uzor. Naravno, dezinficijens uvijek uz mene”, napisao je Šprajc te izazvao val komentara, što javih, a što onih javnosti nepoznatih pratitelja.

Oglasila se i  TV voditeljica Karmela Vukov-Colić i dala podršku svom kolegi Šprajcu. “Živio”, poručila je Šprajcu. “Zoki, tu si pravi”, “što sve ne radimo zbog alkohola”, “epidemiologija na nivou”, pisali su fanovi. No, nisu svi bili pozitivnog predznaka. Našao se i jedan drugačiji.

 

View this post on Instagram

 



A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

“Koga ti zanimaš…ti i tvoje gu*ičarenje…antipatično si naporan, iskompleksiran i dosadan…željan ‘pažnje’ i publiciteta. Ovo pišem jer mi je pun klinac onih morona koji svoje kilave uratke o ‘praćenju celebrity-ja’ useravaju u sve moguće i nemoguće portale…gori si i od one koja bi i dalje ‘iskakala iz paštete’…al’ više ne može, pa kaka po twiteru”, napisao je jedan od pratitelja, a Šprajc nije mogao šutjeti.

“Hvala lijepa, vidim da vaše zanimanje i dalje imam, a to je najvažnije”, odgovorio mu je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI