SLADAK NA RODITELJE: Sin Matea Kovačića privlači više pažnje od mame i tate

Foto: Instagram

Iako su prve mjeseca sa svojim mezimcem nastojali zadržati što dalje od očiju javnosti i medija, jedan od najomiljenijih domaćih parova u posljednje vrijeme sve češće dijele trenutke na svojim Instagram profilima.

28-godišnja poduzetnica Izabel i hrvatski reprezentativac i igrač londonskog Chelsea, 27-godišnji Mateo Kovačić podijelili su fotografije svoje male obitelji u “matching” odjevnim kombinacijama.

Lijepa mama ponosno je pozirala držeći sina Ivana u naručju, a mnogima nije promaknulo kako se na dječaku već sada vidi kako je od roditelja naslijedio samo najbolje.

˝Prekrasni ste oboje˝, ˝plavuške dvije˝, ˝Ivan je predivan˝, ˝krafnica prava˝, ˝sladak na roditelje˝, samo su neki od mnogobrojnih komplimenata ispod fotografije koju je Izabel opisala riječima: ˝čista ljubav˝.

Podsjećamo, Ivan je na svijet stigao 13. listopada prošle godine u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj. Iako je posljednje dane trudnoće provodila s obitelji u rodnim Sesvetama dok je njezin suprug bio u Londonu, Mateo je ipak uspio doći u Zagreb na vrijeme kako bi bio uz Izabel u trenutku rođenja njihovog prvog djeteta.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI