SKUPILA JE ZRNCA HRABROSTI I LUDOSTI: Bivša HRT-ova voditeljica plivala je s morskim psima

Foto: Instagram

Nije tajna da su putovanja velika strast bivše HRT-ove voditeljice Karmele Vukov Colić. Čim ima višak vremena, sprema svoj kofer i kreće u nove avanture.

Tako je u ožujku ove godine posjetila Zanzibar, a trenutno sa sinom Noom uživa na Maldivima.

Majka i 15-godišnjak istražuju čari otoka i dane krate raznim aktivnostima koje ovaj raj na zemlji nudi. Na Instagramu je podijelila video koji malo kome nije zapeo za oko. Naime, Karmela sa sinom pliva s morskim psima.

“Još malo o onim morskim psima… Treba zrnce hrabrosti i zrnce ludosti da bi nastale nezaboravne uspomene… napisala je uz video i u komentarima odala i što je njezin sin rekao: “Kako veli Noa – nije mama kukavicu rodila”.

 



Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Karmela Vukov Colić (@karmela_vukov_colic)

Osim što plivaju s morskim psima, Karmela i tinejdžer uživaju i u aktivnostima za koje hrabrost nije preduvjet.

“Dan oblačan, ništa neobično za ovaj monsun, ali ako ne paziš, pocrveniš začas. Ocean topao i pun predivnih stvorenja. Plivati s kornjačama, morskim psima i jatima šarenih tropskih ribica divno je iskustvo. Do kraja dana još se moramo okušati u tradicionalnom ribolovu. Jesmo li uhvatili večeru, javim naknadno”, napisala je prije par dana, kada su počeli svoj odmor na Maldivima.

Koliko 52-godišnja Karmela voli putovanja govori i činjenica da je jedno vrijeme radila kao turistički vodič. Nakon odlaska s HRT-a, gdje je provela 30 godina, pojavila na Laudato televiziji u emisiji ‘Kuhinja svete Hildegarde’. Osim televizijskog posla i putovanja, Karmela je i strastvena kuharica, a svoje recepte i kulinarske tajne dijeli na svojem gastro blogu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI