SEVERINA ZBOG PRIJETNJI POD ISTRAGOM USKOK-a? Objavila je poruke s vještakom pa ih obrisala

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Severina je u utorak ujutro na svojem Instagram profilu objavila niz poruka sadržaja kako se našla s vještakom na Maksimiru i optužila ga da radi protiv nje, piše 24sata.

Prema Nacionalu, USKOK istražuje je li Severina, boreći se za skrbništvo, počinila teško kazneno djelo seksualne ucjene i zastrašivanja vještaka psihijatra prijetećim porukama.

Navode kako psihijatar koji je supotpisao nalaz protiv Severine, a bio pod pritiskom i jedne i druge strane, u najnovijoj istrazi surađuje s USKOK-om.


“Tu sam, imam šiltericu, na ulazu u veliki park” piše Severina u navodnim porukama vještaku Vladimiru Grošiću, a u statusu je navela kako je podignuta istraga protiv njega jer je na nezakonit način pisao nalaz.

Tvrdi kako je sve prijavila USKOK-u, no te je poruke izbrisala s društvenih mreža.Nekoliko minuta nakon toga, objavila je nove poruke u kojima tvrdi kako su cijelim slučajem zgrožene i ona i njena odvjetnica, a kako se na vještakov nagovor našla s njim u parku Maksimir “radi svog diteta”. Kaže da joj je rekao da sjedne na klupu i priopćio da su mu prijetili “od vrha do dna”. Nedugo zatim, i to je izbrisala s Instagrama.

Podsjetimo, Severina je u borbi za skrbništvo nad sinom s bivšim partnerom Milanom Popovićem. Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne skrbi pokrenulo je nedavno postupak izvanrednom upravnog nadzora nad zakonitosti rada i postupanja Centra za socijalnu skrb Zagreb, podružnice Maksimir, vezano uz slučaj Severine Vučković. Ona je tada iznijela optužbe na račun sustava socijalnog rada zbog svega što je doživjela u borbi za skrbništvo. Osim bivšeg partnera, prozvala je i Centar za socijalnu skrb, pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i njegove bliske suradnike.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI