SEVERINA PORUČUJE SRPSKOM PATRIJARHU: ‘Neka se on radije pokaje za svoje grijehe i pomoli za spas svoje duše. Trebat će mu’

U velikom intervjuu za H-alter.org splitska pjevačica Severina se dotaknula i srpskog patrijarha Porfirija.

“Želim da svi znaju kako je to majkama koje idu godinama po sudovima zbog toga što ih oni zlostavljaju. Vještaci su posebna priča i o njima ne želim sada iz opravdanih razloga. A tu je i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve, slavni Porfirije, Milanov prijatelj koji mi navodno nešto oprašta, a oprost od njega ne tražim”, kazala je Severina.

“Neka se on radije pokaje za svoje grijehe i pomoli za spas svoje duše. Trebat će mu. Porfirije je, kao dobar Milanov prijatelj, dopustio da se dijete kršteno u katoličkoj crkvi ponovno krsti u pravoslavnoj bez suglasnosti majke. Toga nema nigdje!”, rekla je Severina.

Njezin komentar dolazi nakon vijesti da je Porfirije Severinu prijavio DORH-u zbog navodnih prijetećih poruka. Prijava je kasnije demantirana, ali je u zraku ostala priča o navodnom SMS porukama. Porfirije je nakon napisa o navodnim porukama poručio kako Severini sve oprašta.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI