SEVERINA JE LJUBAVNI BRODOLOM S POPOVIĆEM DAVNO OPJEVALA: Malo je tko znao da se radi o njemu

Foto: YouTube, Davor Puklavec/PIXSELL

Severina je o ljubavno-životnom krahu s Milanom Popovićem progovorila u pjesmi, i to puno prije nego što je javnost doznala za razmjere njihovih problema.

U najnovijem intervjuu naslovljenom ‘Brižni otac Milan i njegova mreža’ Severina kaže da je zatrudnjela nakon četiri mjeseca veze. To bi značilo da su prohodali početkom 2011. godine, a pjesma koja je u pitanju objavljena je krajem 2012. godine na albumu ‘Dobrodošao u klub’ – nakon nepune dvije godine veze, dok je njihov sin imao samo devet mjeseci.

I tada se pričalo da je pjesma ‘Ostavljena’ Severinin pjesnički odgovor na sve što se događalo u njezinu životu. Za pjesmu je sama napisala i glazbu i stihove. Dotad se i sebi i publici već dokazala kao kantautorica, zahvaljujući pjesmama poput ‘Mili moj’ i ‘Pogled ispod obrva’ te njihovoj odličnoj prođi kod publike.

Pjesma ‘Ostavljena’ je na spomenutom albumu ostala u sjeni hitova kao što su ‘Brad Pitt’ i ‘Italiana’. Nikad nije dobila spot, ali je zato dobila posebno mjesto na regionalnoj turneji ‘Dobrodošao u klub’ 2013. godine. Na kraju velike rampe koja vodi u publiku, Severina je pjesmu izvodila pušeći cigaretu, uz čašu viskija, u koreografiji Anžeja Škrube i režiji Tomaža Pandura.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI