SEVERINA DOŽIVJELA NOVI UDARAC: Srpski pjevač joj otkazao suradnju zbog izjava o Dodiku i Srebrenici:

Foto: Instagram

Srpski turbofolk pjevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas planirao je snimiti duet sa Severinom, no odustao je od suradnje, piše pink.rs.

“To je normalno što sam joj otkazao suradnju. Što je tu čudno? Žena je, zapravo, otkazala nama ovime što je rekla. Inače se ne petljam kada su izjave tog tipa jer poštujem sve ljude i moju publiku širom svijeta”, ispričao je pjevač za srpske medije referirajući se na izjavu pjevačice nakon što je odbila angažman na Uni TV-u. Kazala je da ne želi sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koja ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid.

“Ne znam zašto je to napravila, baš sam se šokirao da to kaže žena koja je bila udana za Srbina. Ne mogu vjerovati da je živjela ovdje. Mislim da to ima veze s kupovanjem publike jer se sada vratila za Zagreb, a ovdje je bila popularnija nego tamo”, rekao je Aca.


“Kolegica se malo zanijela u svojim izjavama, a kada bude to shvatila, bit će prekasno. Želim joj svu sreću, ali s njom nemam namjeru surađivati poslije izjave o našem narodu”, dodao je pjevač za Kurir.

Podsjećamo, jučer su naslovnice brojnih srpskih tabloida preplavile uvrede na račun Severine nakon što je otkrila da je odbila angažman na Uni TV-u zbog povezanosti s Miloradom Dodikom. Pjevačica je odlučila odustati od talk showa na novoj regionalnoj televiziji nakon što je saznala da je Dodikov sin Igor jedan od suvlasnika.Podsjetimo  što je Severina rekla oko same suradnje s Unom Tv. “Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo počeli okupljanje ekipe.

Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo.

Na kraju se ispostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik.

Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”, kazala je Severina.

Severina se zasad nije oglašavala na račun reakcija iz Srbije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI