SEVERINA BLISTALA: Na promociji knjige društvo su joj pravila dva muškarca

Foto: Željko Hladika/PIXSELL

Splitska pjevačica Severina svojim dolaskom uveličala je promociju knjige “Likovni zapisi u doba korone” njezinog velikog prijatelja, poznatog umjetnika Dimitrija Popovića.

Na promociju knjige stigla je u trendy ljubičastom izdanju, a društvo su joj pravili njezini najbliži poslovni suradnici, menadžer Tomica Petrović i glazbeni producent Filip Miletić.

Petrović se u Severinin klan vratio nakon nekoliko godina izbivanja, legenda kaže da su nakon 15 godina uske suradnje zaratili zbog njezina bivšeg supruga Igora Kojića.

Čim je bivši nogometaš nestao iz priče, odnose su naglo popravili te se vratili uobičajenoj simbiozi koja na domaćoj glazbenoj sceni već godinama slovi za jednu od najboljih i najuspješnijih estradnih suradnji.

Uspješna je i suradnja Severine i Filipa Miletića, beogradskog producenta s kojim se u posljednje vrijeme često druži. Osim nekoliko fotografija iz studija, u kojem dovršavaju novi Severinin album, ovog su ljeta pozirali i na ljetovanju te drugim privatnim druženjima.



Miletić je, među ostalim, zaslužan za njezine hitove poput “Grada bez ljudi” i “Brada Pitta”. Nekoliko godina je bio u vezi s Anom Bebić, Severininom partnericom iz pjesme “Italiana”.

I s Dimitrijem Popovićem Severina ima nekoliko medijski praćenih suradnji. Godine 2010. bila je zvijezda njegove kontroverzne izložbe nazvane “Salome”, a ove godine mu je pozirala u sklopu projekta “One su ovdje”.

Foto: Željko Hladika/PIXSELL
Facebook Comments

Loading...
DIJELI