REPORTERKA N1 TELEVIZIJE ZAPELA JE ZA OKO UKRAJINSKOM TENISAČU: Čini se da su ga oduševili njeni talenti

Foto: Screenshot

Manje je poznato da se reporterka N1 televizije Matea Dominiković okušala se u glazbenim vodama, a po sadržaju koji se može naći na YouTube vidljivo je da je koristila svaku mogućnost kako bi uzela mikrofon u ruke i zapjevala.

Natjecala se i na izboru za Miss hostesu, na kojem je isto pjevala, a ni ples joj očito nije stran.

Kao talentirana 23-godišnjakinja, mlada studentica novinarstva, 2015. godine natjecala se u popularnom glazbenom showu “The Voice – najljepši glas Hrvatske”. Bila je to sezona u kojoj je pobijedila Nina Kraljić.

Iako je ispala u četvrtoj epizodi showa, članovi žirija su joj poručili neka nastavi raditi ono u što vjeruje. “Ti si veliki potencijal, nemoj da te obeshrabrimo”, rekla joj je Indira.

Nekoliko godina ranije, Matea je isto pjevala, no video objavljen na popularnoj platformi nije naišao na najbolje kritike.



“Užas”, “‘Ko je mrzi? Mala piva odlično, a nevjernici nek pogledaju studijske stvari. Jbg ovdje je malo pere trema”, “Mala piva ko slavuj…pijani”, komentirali su tada, a nešto kasnije osvanuo je i noviji komentar: “Majko moja. Drži se mikrofona ali kao reporterka. Nemoj nikad više pivat”, poručio joj je netko.

No, Matea je iste godine objavila cover za pjesmu ‘Can’t Be Love’ Laure Izibor, a po komentarima je jasno da je oduševila slušatelje vokalnim sposobnostima.

Osim pjevanja, Matea je talentirana i za ples, a čini se da je jedna od onih koja nema tremu od javnih nastupa, stoga nije ni čudo što se i danas nalazi ispred malih ekrana.

Simpatičnu je novinarku 2011. godine intervjuirao tenisač Alexandr Dolgoplov, a čini se da mu se Matea posebno svidjela. Bilo je to na izboru za Miss hostese, svojevrsnoj tradiciji ATP-a u Umagu. Tom prilikom Matea je izjavila: “Sve je super, ali ja ne volim tenisače”.

Spomenula je i da su joj draži nogometaši, na što je Dolgoplov odlučio malo koketirati, te je Matei u šali rekao da će se promijeniti. Simpatičan trenutka na kojem prethodno možete čuti Mateu kako pjeva možete pogledati od 1.35.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI