REAGIRALI SU NA SEVERININE OPTUŽBE: Ministarstvo u centar za socijalnu skrb šalje izvanredni nadzor

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Ozbiljne optužbe koje je Severina iznijela u intervjuu za portal halter na račun Centra za socijalnu skrb Zagreb, Podružnicu Maksimir, istražit će nadležno ministarstvo.

“Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike pokrenuo je postupak izvanrednog upravnog nadzora nad zakonitosti rada i postupanja Centra za socijalnu skrb Zagreb, Podružnice Maksimir, vezano uz konkretan slučaj i trenutačno je u tijeku prikupljanje i izdvajanje dokumentacije”, stoji u odgovoru Ministarstva za N1.

Iako je reakcija zakašnjela, svojevrsna je to zadovoljština za pjevačicu koja tvrdi da je nepravilnosti već pokušala prijaviti, ali da je nitko nije slušao.

Centar za socijalnu skrb Zagreb također je poslao svoje priopćenje.

“Centar za socijalnu skrb Zagreb pridržava se važećih zakonskih odredbi prilikom obavljanja svoje djelatnosti, te djeluje u svrhu interesa, dobrobiti i zaštite prava mlt. djeteta. Odluku o sadržajima roditeljske skrbi, kada roditelji ne mogu postići dogovor, donosi isključivo nadležni Sud na temelju utvrđenih činjenica i dokaza. Na navode iz teksta portala Halter, ovaj Centar nema komentara”, odgovorili su iz Centra.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI