PRVA DAMA JE ZASJALA POPUT KRALJICE! Pozornost je plijenila haljinom cvjetnog uzorka

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Prošle godine kao da smo svi čekali suprugu predsjednika Zorana Milanovića, Sanju Musić Milanović, da se pojavi na Alki kako bi vidjeli kakvu je odvažnu toaletu za tu prigodu odabrala.

Naime, prva dama, posebno od Milanovićeve inauguracije, na meti je modnih kritičara koji joj, začudo, zapravo nemaju što prigovoriti.

Svaka njena kombinacija je elegantna, odvažna, jednostavna i ono najbitnije – upravo onakva kakva treba biti ovisno o prilici.

Podsjetimo, prošle godine plijenila je pažnju u prekrasnoj ljubičastoj haljini zvono i velikom šeširu, a ove godine odabrala je haljinu cvjetnog uzorka i elegantan model cipela.

Liječnica Sanja Musić Milanović zasjala je ponovno na Vojvodovom prijemu u Alkarskim dvorima u bijeloj haljini midi dužine zanimljivog uzorka na kojem dominira cvijet ruže. Na glavi je opet nosila damski šešir, koji je cijelom stajlingu udahnuo dozu elegancije. Ni slingback cipele nisu prošle neopaženo.



Predsjednik ju je ‘pratio u stopu’ te je za svečanost 306. Sinjske alke odjenuo crno odijelo kombinirao s bijelom košuljom.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Facebook Comments

Loading...
DIJELI