POTEZ KOJI BAŠ OTKRIVA SVE? Igoru je danas rođendan, Severina učinila nešto što je mnogima veliki dokaz njihovog bračnog statusa

Foto: Instagram

Severinin suprug Igor Kojić slavi 34. rođendan, a tim je povodom s rodbinom i prijateljima slavio i u jednom narodnjačkom klubu u Mostaru. Povodom svog rođendana podijelio je nekoliko svojih fotografija iz djetinjstva,  ali je otkrio i da se odlično proveo u društvu rođaka Jakova Milasa.

Veselo društvo je za Kojića priredilo tortu iznenađenja, a Kojić  nije skrivao zadovoljstvo te se istom pohvalio putem Insta Storyja.



I dok je Seve prošle godine objavila direktnu čestitku putem društvene mreže svom suprugu, ove godine objavila je znakovite fotografije iz Španjolske. Iako bi neki mogli reći kako je zbog toga što se nalazi u Španjolskoj, sretna i nasmijana, dala do znanja da je braku s Kojićem kraj, mnogi će reći kako je fotografija na kojoj ‘šalje pusu’ upravo pusa koja je upućena Igoru Kojiću.

Severina se oduševila fanove prizorima s otoka Formentera. S osmijehom od uha do uha, uz fotografije je objavila kratko je poručila: “Hello”. Mnogi su ju obasuli komplimentima, a netko joj je poručio i da izgleda poput djevojčice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI