PLANIRAM BITI BOGATA BAD BI*CH ZAUVIJEK!’ Lana Jurčević iznenadila odgovorima o djeci i mogućoj udaji

Screenshot: Instagram

Pjevačica Lana Jurčević često objavljuje šaljive videe koji posebno zabavljaju njene mlade fanove, a sad se na isti način odlučila ‘obračunati’ i s pitanjima o djeci i udaji koje očito nerijetko dobiva.

“Svi me pitaju kada ću se udati i imati djecu. Nikad! Planiram biti solo, luda i bogata bad bitch zauvijek”, čuje se u video montirani ženski glas, dok Lana glumi i pleše u kratkoj, narančastoj haljini sa šeširićem na glavi.

Šaljivi video lajkalo je gotovo deset tisuća ljudi, a mnogi su joj poručili da je kraljica te da obožavaju  što je realna.


 

View this post on Instagram

 A post shared by La Lana (@lalana)

Lana već duže vrijeme objavljuje takav sadržaj na svojim mrežama na kojima je slijedi oko pola milijuna ljudi, amnoge pratiteljice dodatno je osvojila i “body positivity” stavovima, posebno nakon neugodnog ‘napada’ od strane Nevena Ciganovića.

“Ja se volim zezati na svoj račun i prva sam u redu za to ako treba, ali ponekad iza nečeg što izgleda ljudima banalno, kao što je video koji sam objavila, stoji drugi motiv. Htjela sam iskoristiti priliku da razbijem te tabue i standarde o ‘savršenim’ tijelima i tako pružiti podršku ženama koje prolaze kroz promjene sa svojim tijelima i ne samo to – dolazi ljeto i ne možete vjerovati kolike žene, što mlade, što zrelije, imaju problem sa skidanjem u kupaći kostim zbog potencijalnih ‘osuda’ i krivih pogleda…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Lana (@lalana)

Ja sam netko tko želi svoj medijski prostor koristiti za stvari koje će ljude ohrabriti, podržati, utješiti, a ne da ikome nabijam komplekse ili govorim stvari koje će se o nečiju glavu obiti kao bumerang, nekome će se rečenice izgovorene u medijskom prostoru zapečatiti u podsvijesti, neko će dijete misliti da je sramota imati ‘koji kilogram viška’, žene će se samo dodatno obeshrabriti… Ma ima tu mali milijun faktora. Od javnih osoba stalno se očekuje da budu ‘idealne’, ali tko su osobe koje određuju što je ‘savršeno’, a što nije? Ja idealima težim iznutra, a ne izvana i voljela bih da i drugi gledaju na to tako”, poručila je u intervjuu za Jutarnji list.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI