OPET SVAĐA I PREPIRKE ZBOG DORIS PINČIĆ: Gledatelji imaju puno zamjerki, Vicko ovaj put dobio pohvale!

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Na Facebook stranici HRT-ove emisije ‘Dobro Jutro, Hrvatska’ objavljena je fotografija Doris Pinčić i Vicka Dragojevića uz koju je gledateljima najavljen početak iste koju je odvodio taj voditeljski dvojac.

No upravo je ta fotografija izazvala lavinu reakcija koji su se odnosili na voditeljicu Doris Pinčić i dubrovačkog voditelja Vicka Dragojevića, kojem su na početku mnogi zamjerili njegov naglasak te se našao na žestokom udaru kritika.

Voditelj  iz Dubrovnika ovaj je put ipak dobio cijeli niz pohvala za razliku od prvotnog nezadovoljstva.

“Vicko je napredovao, moram reći imala sam primjedbi, više nemam”, “Ma taj dubrovački naglasak je nešto najlipše u našem jeziku. A dragom Vicku ste stvorili toliki problem da jadničak izgleda nespretno pazeći kako će izgovoriti. Vidi se da je još u grču, pustite čovika da radi posa koji zna. Pozz Vicko i ne daj se, odličan si, pravo osvježenje emisije”, “Bravo Vicko…lijep hrvatski jezik sa dubrovačkim naglaskom”, hvalili su ga gledatelji.



No kad je u pitanju Doris Pinčić, gledatelji su imali podijeljene reakcije. Iako je dio gledatelja poručio da im je Doris sjajna voditeljica te da su Vicko i ona sjajan voditeljski par, bilo je i puno kritika i negodovanja kako to obično i biva.

“Radije, ću ostati spavati, nego ,da mi ova antipatična posvuduša pokvari dan”, “Ne hvala. Nju ne možeš gledati, a njega slušati”, “Nju gledat? Prije bi Arape što ne razumijem gledao nego nju. Dno dna”, “Da nije Doris, gledala bih”, nizali su se komentari, a jedna gledateljica zamjerila joj je stil odijevanja:

“Doris jučer u dolceviti, a danas u ljetnoj haljinici. Ne razumijem ‘ko se žrtvuje u studiju, jedni u odijelu, a drugi bez rukava”, komentirala je, no nisu se svi složili. “Ma njoj sve lijepo stoji. Mlada i lijepa”, poručio je jedan gledatelj.

Jedna gledateljica smatra da Pinčić nije dobra voditeljica, jer  po njenjom mišljenju voditeljica nema potrebne kvalitete.

“Po čemu ona zaslužuje voditeljsku palicu? Ako joj je već zvanje glumica, otkuda je i voditeljica? Što je sljedeće – pjevačica? I to sve pod parolom superžene “uspješna”. Cilj je očito dokazati kako ona može bit i dobra voditeljica i glumica i ostalo a nema potrebne kvalitete za određene poslove, u ovom slučaju elokventnost, stav i pristup.

Po meni bi Dobro jutro, Hrvatska bio nažalost puno uspješniji bez nje. Nikad neće moći “dodat vode” pravim voditeljima, uključujući Fodora, Zlatu i dr… Bez ikakvih osobnih konotacija i sl. To je moje mišljenje”, poručila je opširno jedna gledateljica emisije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI